top of page
  • Εικόνα συγγραφέαWine Lovers

Βιώσιμος Οινοτουρισμός: υπάρχει;

Πού αρχίζει και πού τελειώνει ο βιώσιμος οινοτουρισμός- ποια συγκεκριμένα μέτρα συμβάλλουν αποτελεσματικότερα στη βιώσιμη ανάπτυξη του τομέα του οινοτουρισμού- και ποιοι είναι οι κύριοι παράγοντες και τα εμπόδια στην εφαρμογή του βιώσιμου οινοτουρισμού;


Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις, που βασίζονται στη μελέτη των κατευθυντήριων γραμμών και των βέλτιστων πρακτικών περισσότερων από 1.500 οινοποιείων σε 42 χώρες θα παρουσιαστούν από τον Prof. Dr. Gergely Szolnoki του Πανεπιστημίου Geisenheim της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ProWein.


Η εκδήλωση που έχει τον τίτλο "The Wine Travel Awards Tasting Around the Sustainable World" θα πραματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου, 14:00 - 15:00, στο Hall 13, booth F100. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η ομάδα του Wine Travel Awards, ενός project για τον οινοτουρισμό του Communication Media Group Drinks+.


Εκτός από την παρουσίαση του Prof. Dr. Gergely Szolnoki οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά 6 οινοποιείων τα οποία συμμετείχαν στην έρευνα, από διαφορετικές χώρες του κόσμου, όπως η Ιταλία, η Γεωργία, η Ρουμανία και η Ουκρανία.


Περισσότερες πληροφορίες για τα οινοποιεία και την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.




0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page